Новий сезон комунікаційного майданчику у Малій Висці

19.04.17, 12:00

За ініціативи членів громадської організації «Фонд розвитку ініціативи громади», минулого тижня, на «чистий четвер» у Малій Висці відбулося прибирання на комунікаційному майданчику у міському парку.

Майданчик було відремонтовано в минулому році активними громадянами Малої Виски в рамках проекту Програми Британської Ради «Активні громадяни». В ході прибирання було пофарбовано стіни майданчика, підметено, вигреблено та вивезено сміття. Приємно відмітити, що на наш заклик відгукнулись представники старшого покоління на чолі з секретарем ветеранської організації Євдокією Мамедовою, громадські активісти Володимир Сьомка та Микола Малахатько.

Поряд з ними дружньо працювали учні шкіл Маловисківської ОТГ, члени міського учнівського Парламенту, на чолі з їх координатором Вікторією Румянцевою. Ну і звісно члени нашої ГО та члени Правління ГО. Висловлюємо подяку міському голові Юрію Гульдасу за надану техніку для вивозу сміття, підприємцю Генадію Кальніцкому за надану фарбу, ну і звісно ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ волонтерам-учасникам. PS: традиційно від нашої ГО чай, кава, печиво для всіх учасників прибирання.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!