Маєте небезпечний вантаж? Перевозьте його правильно!

23.04.17, 14:00

Одним із завдань Головного сервісного центр МВС є забезпечення якості послуг, зокрема і з перевірки цистерн для перевезення небезпечних вантажів. Це позитивно вплине на безпеку перевезень небезпечних вантажів, а також збільшить кількість суб’єктів господарювання, які матимуть право проводити такі перевірки. Також це дозволить запровадити належний рівень конкуренції та, як наслідок, знизити вартість відповідних послуги для споживача.

Відповідно до наказу Міністерства інфраструктури України, Міністерства внутрішніх справ України від 08.02.2017 № 37/101, внесено зміни до Порядку перевірки цистерн для перевезення небезпечних вантажів, затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України, Міністерства внутрішніх справ України від 12.05.2015 № 166/550. Відповідно до розділу IV Порядку Головний сервісний центр МВС уповноважує суб’єктів господарювання на проведення перевірки цистерн, установлених на колісних транспортних засобах (автоцистерн та цистерн, що є частиною змішувально-зарядних машин). Порядком визначено процедуру проведення перевірки та маркування вагонів-цистерн, автоцистерн, знімних цистерн, контейнерів-цистерн, переносних цистерн, знімних кузовів-цистерн, що використовуються для перевезення рідких, порошкоподібних та гранульованих небезпечних вантажів автомобільним, залізничним, морським і річковим транспортом.

Вимоги Порядку є обов’язковими для всіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності та видів їх діяльності, які є виробниками, власниками, орендарями або операторами цистерн, а також здійснюють експлуатацію цистерн, їх ремонт, переобладнання, технічне діагностування, перевірку та нагляд за ними. Звертаємось до суб’єктів господарювання з пропозицією щодо подання заяв на уповноваження проведення перевірки цистерн, установлених на колісних транспортних засобах (автоцистерн та цистерн, що є частиною змішувально-зарядних машин). Заяви з визначеним переліком документів просимо направляти до Головного сервісного центру МВС на поштову адресу: 04071, м. Київ, вул. Лук’янівська, 62, Головний сервісний центр МВС. Повну інформацію по отриманню послуги Ви можете подивитись у нас на сайті у розділі послуги.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!