​Оренда житла на травневі: Скільки коштуватиме міні-відпустка?

27.04.17, 10:00

Травневі свята – прекрасний привід організувати міні-відпустку. Багато українців обирають подорожі містами України. Онлайн-сервіс оголошень OLX проаналізував ціни на подобову оренду квартир. За даними аналітиків, порівняно з минулим роком середні ціни на подобову оренду квартир в українських містах збільшилися на 5-7%. До того ж на травневі свята, як завжди, зростуть ще.

Львів – одне з найпопулярніших туристичних міст. Тут середня ціна на оренду 1-кімнатної квартири складає 345 грн. Найдешевший економ варіант можна знайти від 175 грн за добу. А 5-кімнатні апартаменти в Галицькому районі обійдуться в 2500 грн на добу.

Якщо ж ви обираєте морську Одесу, то розраховуйте витрачати в середньому 405 грн на добу за оренду 1-кімнатної квартири. Чим ближче до моря, тим вища ціна. Любителям розкоші пропонують 4-кімнатні апартаменти в самому центріміста за 3 998 грн.

В останні роки приваблює українських туристів і Вінниця. З результатами опитування OLX, 2016 рокукористувачі назвали Вінницю ідеальним містом. За добу оренди 1-кімнатної квартири тут просять у середньому 305 грн. Хоча економ варіант можна знайти й за 190 грн. А за ВІП-апартаментиз двома кімнатами просять 800 грн.

Більше всього доведеться витратитися охочим відвідати на вихідних столицю: тут середня вартість оренди 1-кімнатної квартири складає 466 грн. Найдорожчі об’єкти в Печерському районі – 545 грн, найдешевші – у Голосіївському – 395 грн за добу. Хоча бюджетний відпочинок на травневі в столиці можливий – господарі невеличких квартир без ремонтів готові здавати своє житло і за 200 грн на добу. Заможних гостей та іноземних туристів чекають у люкс апартаментаху центрі Києва. Там вартість оренди за добу обійдеться в $200.

При оренді житла дотримуйтеся правил безпеки:
- не довіряйте оголошенням із занадто низькою ціною;
- перевіряйте фотографії в мережі на унікальність;
- перевіряйте, чи існує об’єкт за вказаною адресою через онлайн-карти;
- детально обговоріть усі питання, які вас цікавлять, з власником телефоном чи особисто при зустрічі;
- не перераховуйте передоплат на банківську картку, якщо не впевнені в орендодавці.


Оксана Венгорська, PR-менеджер OLX



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!