Влада Ламанова - "Міс Кропивницький - 2017"

05.05.17, 12:00

Минулого тижня у філармонії відбувся головний конкурс краси нашого регіону "Міс Кропивницький 2017". У конкурсі взяли участь 20 найвродливіших дівчат з усіх куточків області. Під час фінального етапу конкурсу дівчата виходили на сцену філармонію шість разів, взявши участь у показах, повідомила сайту "Тусовка" директор модельної агенції «Style Models» Вікторія Янишевська.

Так, під час першого виходу красуні презентували себе у колекції одягу від бутіка «ВЕСНА Shring fashion», вдруге дівчата представили колекцію спортивного одягу "Fly" від мережі магазинів «Спортдискаунтерї» та "Х-СПОРТ", третій вихід учасниць був у чарівних сукнях від сервісу «Наша шафа», під час четвертого показу учасниці конкурсу дефілювали у оригінальних купальниках від магазинів жіночої білизни "GLAMUR" та "75 В".

Також учасниці конкурсу продемонстрували колекцію одягу з шкіри та хутра бутіка "ОХНИК". Останній вихід красунь був у розкішних вечірніх сукнях.

Вихованці агенства «Style Models» також прийняли участь у цьому конкурсі. Вони продемонстрували колекцію одягу від магазину "Спортландія" та чарівні вечірні сукні.

До конкурсу учасниці готувалися дуже наполегливо, протягом трьох тижнів. Журі було складно обрати трьох найгарніших учасниць, які отримали головні титули. «Серед гостей заходу були також і запрошені гості – вихованці дитячого будинку «Наш дім». Тридцять дітей безкоштовно відвідали конкурс та залишилися у захваті», - повідомила директор будинку Наталія Вінницька.

Так, титул «Міс Кропивницький» здобула 19-річна мешканка нашого міста Влада Ламанова, студентка факультету історії та права педагогічного університету. Титул «Перша віце-міс» отримала 19-річна уродженка Узбекистану Шахі Камалова, яка навчається у Донецьому медичному університеті. Титул «Друга віце-міс» завоювала 18- річна студентка педагогічного ліцею Марія Овчаренко.

В он-лайн голосуванні, яке тривало на сайті "Тусовка", перемогла Аліна Лисенко. Вона і отримала приз від сайту.
Всі результати голсоування дивіться тут.


текст і фото -
директор модельної агенції «Style Models» Вікторія Янишевська



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!