Естонсько-український meet-up

07.05.17, 12:00

Заключним акордом Менторської програми на Кіровоградщині став круглий стіл, який пройшов у форматі meet-up. Цей формат передбачає чотири ключові дії: роби, вчись, ділись, змінюй. Учасниці навчального візиту в Естонію - Вікторія Талашкевич та Ірина Ткаченко, - під час зустрічі поділилися знаннями, отриманими під час спілкування із лідерами громадського, державного та приватного секторів у місті Таллін.

Meet-up пройшов як частина Менторської програми, що її втілюють в життя в трьох областях України "Естонський жіночий ресурсний центр" ENUT та "Фундація Прав Людини" (м. Київ). Тому зал прикрашала гірлянда в кольорах естонського прапора, - синій, чорний, білий, - на столах була велика виставка інформаційних буклетів та навчальної літератури із Естонії.

Ось коротка презентація, присвячена навчальному візиту в Естонію: шукайте тут всі посилання, контакти, назви організацій, які можуть стати вашими партнерами у Талліні!

Спеціально для учасників зустрічі відбулася вікторина із призами (ми роздавали естонські цукерки). Випробуйте і ви себе - пройдіть тест про Естонію за посиланням!

Наприкінці зустрічі всі продовжили неформальне спілкування і частувалися бутербродами із чорним хлібом і оселедцем. Перегляньте коротке відео із цитатами виступів Ірини Ткаченко:



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!