Блоги під відкритим небом

20.05.17, 17:20
на фото - Артем Луценко
на фото - Артем Луценко

Грандіозна вулична блогова акція "Блоги під відкритим небом" відбулася в Кропивницькому під час першого Кропивницького міського півмарафону, учасниками якого стали більше 500 городян та гостей міста.

Ідею об'єднати свято спорту та здоров'я і вуличну акцію, присвячену блогам, подала координаторка проекту - Ірина Ткаченко. На відео саме вона, разом із журналістом Дмитром Шульгою, проводить інтерв'ю із Іваном Поліщуком.

В рамках проекту "Платформа для блогерів: Community" всі бажаючі долучилися до створення мотиваційних плакатів для підтримки бігунів. Стилістика блогів була перенесена на папір і полягала вона у віртуозності мотиваторів, переконливості меседжів, їх впливості та дієвості.

Ось, що пише учасниця акції Ольга Івашура: "...Сьогодні найактивніші вихованці гуртка "Журналістика" (керівник Івашура О.В.) долучились до Кропивницького Півмарафону, який проходив на Фортечних Валах. В рамках акції "Блоги під відкритим небом: малюй, щоб тебе почули!" готували креативні мотиватори-бабли для підтримки учасників забігів.в рамках проекту. А потім і самі прийняли участь в забігу на дистанції 500 м і 1000 м. Звичайно, після заміру тиску і зарядки) Адже журналісти не можуть бути неактивними громадянами свого міста!"
Акція стала компонентом Програми по захисту прав внутрішньо переміщених жінок, яку втілює "Фундація Прав Людини" за підтримки Фонду Чорноморського співробітництва (Black Sea Trust for Regional Cooperation). Регіональний партнер - Громадська організація "Турбота".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!