Українці збираються у Париж та Рим

03.06.17, 14:00

За останній тиждень попит на авіаквитки в країни ЄС, що купуються через квитковий сервіс ПриватБанку, виріс у 2,5 разу. Як повідомив керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін, перш за все на онлайн-сервісі банку викуповуються найдоступніші авіаперельоти в Париж, Рим та інші популярні європейські столиці, а також середземноморські курорти.

«Ми готові допомогти нашим клієнтам зустріти 11 червня, коли українці зможуть подорожувати країнами Євросоюзу без оформлення віз, – говорить Олексій Путятін. – Щоб стати ближче до Європи, зовсім не обов’язково шукати квитки на невідомих сайтах і ризикувати конвертацією за завищеним курсом. І тільки в ПриватБанку купівлю авіаквитка можна оформити в розстрочку та полетіти в Париж за 10 євро на місяць».

Купити квитки в країни ЄС можна в режимі 24/7 у Приват24 та на сайті bilet.pb.ua. Найзручніший сервіс купівлі авіаквитків дозволить подорожувати в ЄС не тільки без віз, але й без зайвих комісій – ціни на квитки фіксовані в національній валюті та встановлені безпосередньо авіакомпанією, а оплату подорожі можна розбити на частини до 24 платежів за 2 роки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!