Замовити паспорт можна онлайн через Приватбанк

03.06.17, 10:00

Приват24 поповнився новою функцією. Тепер, щоб замовити ID-картку громадянина України, не треба нести документи в міграційну службу або центр надання адміністративних послуг. Достатньо в зручний час зайти у свій кабінет в Інтернет-банку Приват24, вибрати «Соціальний кабінет» та оформити заявку у вкладці «Персональні документи». Причому заповнювати форми та переписувати дані зі своїх документів немає необхідності – вся інформація підтягується автоматично.

«Піонерами стануть жителі Дніпра та Кривого Рогу. Вони першими зможуть оцінити зручність і корисність цієї функції. Зокрема, уже доступне замовлення видачі ID-картки замість вклеювання до паспорта громадянина фотографії в разі досягнення 25- та 45-річного віку, а також замовлення довідки про реєстрацію місця проживання для отримання ID-картки, – повідомив креативний директор ПриватБанку Єгор Аветісов. – Сама видача документів проходить у підрозділі міграційної служби за місцем проживання. Сподіваємося, що завдяки можливостям Приват24 найбільш затребувані адмінпослуги стануть для наших клієнтів ще більш доступними».

ПриватБанк має намір розвивати свою співпрацю з органами влади і готовий розширити список соціальних послуг, що можна отримати на базі Приват24. У квітні в Приват24 з’явилася нова послуга – «Соціальний кабінет». За допомогою цього сервісу працюючі жителі країни сьогодні можуть розрахувати розмір своєї майбутньої пенсії, а пільгові категорії населення (пенсіонери та одержувачі субсидій і соціальних виплат) – дізнатися інформацію про перерахунок пенсії, розрахувати розмір субсидії, оформити заяву на виплату пенсії або соціальної допомоги, отримати інформацію про порядок оформлення допомоги в разі народження дитини.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!