Перший в Європі національний цифровий сервіс для туристів

04.06.17, 10:00

Мобільний додаток «Картка туриста» буде працювати з картками будь-яких українських банків і дозволить економити гроші під час вибору та оплати подорожей по країні, збирати бали за транзакції та відвідані місця й оплачувати нові подорожі. Платформою для запуску нового сервісу стануть технології ПриватБанку, а взяти участь у загальнонаціональній програмі лояльності туристів зможе кожен житель країни.

«Завдяки інфраструктурним і технологічним можливостям ПриватБанк реалізовує нові унікальні сервіси як для власних клієнтів, так і державного сектора, усього банківського ринку. Сьогодні ми спільно з партнерами створюємо комплексний цифровий майданчик для розвитку туризму та комунікації туристичного бізнесу з мандрівниками з можливістю онлайн-замовлення та оплати послуг картками будь-яких українських банків, – зазначив голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак. – Завдяки новому онлайн-сервісу, впровадження якого не потребує від держави жодної копійки, туристи зможуть за декілька кліків організувати подорож; отримати інформацію про цікаві заходи, маршрути, визначні пам’ятки; придбати тури й екскурсії, а також автоматично стати учасником національної програми лояльності «Турист України».

Як повідомив перший віце-прем’єр України Степан Кубів, сьогодні понад 15 мільйонів осіб щороку вирушають у захопливі подорожі Україною. Національна туристична програма лояльності «Турист України» буде спрямована на залучення максимальної кількості людей, які здійснюють поїздки по країні з туристичною або діловою метою, шляхом продажу будь-яких туристичних послуг (транспортних, розміщення, харчування, екскурсій, розваг тощо) за допомогою мобільного додатка.

Це партнерська кобрендингова програма лояльності, оператором програми буде Асоціація «Національна туристична організація України», що створена з ініціативи МЕРТ з метою консолідації регіональних туристичних організацій, а також бізнесу туристичного сектора. Ключові партнери проекту – ПриватБанк і платіжна система VISA. Система передбачає підключення інших потенційних партнерів: перевізників («Міжнародні авіалінії України», «Укрзалізниця», «Автолюкс», «Убер»), готельних мереж (Premier Hotels, Intercontinental, Рейкарц), мережевих туроператорів і турагентів, страхових компаній, мобільних операторів, мережі заправок, ресторанів, клубів, музеїв тощо.

У майбутньому українська «Картка туриста» буде доступна й іноземним гостям України. Участь у проекті міжнародної платіжної системи VISA дозволить використовувати передові технології для миттєвої оплати в Україні товарів і послуг.

«Програма «Турист України» є важливим кроком у напрямку розвитку інфраструктури в регіонах, у тому числі платіжної. Внутрішній туризм є надзвичайно перспективним для країни в цілому, оскільки саме популярність регіонів серед туристів є запорукою швидких темпів розвитку малого та середнього бізнесу, що в свою чергу має великий потенціал для розвитку національної економіки. Компанія VISA з радістю виступає партнером цього проекту, а також надає сучасні платіжні рішення, аби забезпечити високі темпи розвитку платіжної інфраструктури та сприяти популярності зручних та швидких методів оплати туристичних послуг», – зазначив Дмитро Крепак, регіональний менеджер VISA в Україні, Грузії та Вірменії.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!