​Відпочивати - сьогодні, а оплачувати - завтра

02.07.17, 14:00

Курортний сезон добігає зеніту і чи не кожен, хто ще не подбав про відпочинок, переймається двома питаннями: де відпочити та де знайти кошти. Аби наші плани та бажання співпадали з можливостями, ПриватБанк пропонує купувати путівки на відпочинок у кропивницьких туроператорів у розстрочку, оплачуючи покупку кількома платежами.

Кропивничани мають змогу скористатись програмами “Миттєва розстрочка” та “Оплата частинами” ПриватБанку, купуючи путівки в туристичних фірмах: “Авіатур-Єлисавет”, “Інтурист”, “Coral Travel”.

“Ми долучились до програми “Миттєва розстрочка”. Це просто унікальна програма! Працює просто, легко і, дійсно, миттєво, - розповідає Юлія Гірник, директор ТОВ “Авіатур-Єлисавет”. - Завдяки співпраці з ПриватБанком ми змогли втримати своїх постійних клієнтів, які, зважаючи на економічну ситуацію в державі, таки змогли дозволити собі комфортний відпочинок. Крім того, ця програма виручає, коли клієнт розраховував на одну суму, а потім, в процесі підбору місця чи часу, приймає рішення оформити щось краще, а відповідно і дорожче”.

“Програма "Миттєва розстрочка" дозволяє оплачувати як товари, так і послуги частинами, з можливістю вибору кількості оплат, на які буде розбита сума покупки, та з мінімальною відсотковою ставкою лише 2,9% щомісяця, - пояснює Олена Таровик, керівник Напряму “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Для оформлення послуги досить лише повідомити продавцеві, що ви маєте бажання скористатися даною програмою, і розплатитися карткою ПриватБанку. Договором при цьому стає чек терміналу про здійснену покупку”.

На сьогоднішній день послугу "Миттєва розстрочка" можна оформити у більше 2000 торгівельних та закладів надання послуг, де для здійснення оплати встановлені термінали ПриватБанку. “Оплату частинами” пропонують більше 200 закладів різного напрямку - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм.

З кожним місяцем кількість таких підприємств буде тільки рости, а це означає, що незабаром придбати практично будь-який товар можна буде з розстрочкою платежу. Наразі користуватись покупкою можна вже сьогодні, а її повну вартість поступово оплачувати частинами. В Кіровоградській області з початку року за програмами "Миттєва розстрочка" і "Оплата частинами" було здійснено більше 6125 покупок на загальну суму у 2,9 млн грн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!