"Чистий простір" поблизу Знам'янки

07.07.17, 16:00

Медіа-кемп "Чистий простір" розпочав свою роботу поблизу села Цибулеве, що на Знам'янщині. Чотири дні поспіль тут, в умовах дикої природи, але комфортно організованого наметового містечка, силами команди Мережі освітніх кемпів "Чистий простір" відбувається неформальне спілкування і таке ж неформальне, але не менш від того ефективне навчання для кількох десятків людей із різних куточків України.

Зокрема, вже встигли розповісти про свій досвід відеоблогінгу представники мистецької формації "Типовий Поет". У їхньому випадку все почалося із ідеї популяризувати українську поетичну класику, а зараз переросло у самодостатній відеопроект.

Також провели воркшоп на тему "я-Медіа" телевізійний ведучий Дмитро Шульга та фасилітаторка програми Active Citizens Ukraine і спів-організаторка кемпу Ірина Ткаченко. Це була візійна сесія по візуалізації медіапроектів, зокрема у форматі блогів.
Ірина Ткаченко
Ірина Ткаченко
Нагадаємо, що
Медіа-кемп "Чистий простір" відбувається влітку біля озера Камінна Чаша, що на околицях села Цибулеве Знам'янського району Кіровоградської області. Це чотири дні цікавого і неформального навчання, активного дозвілля на тлі дивовижної природи, якісного і корисного спілкування, нових знайомств, ідей та медіапроектів.
Ірина Ткаченко
Ірина Ткаченко
Тематика цьогорічного кемпу - медіа vs ігри. На учасників чекає насичена освітня програма (неформальна і драйвова!), а також цікаві методики навчання та комунікаційні практики, ефективний тімбілдінг, спілкування з досвідченими практиками з сфери медіа, основи проектного медіаменеджменту, можливість розробити власну медіа-гру та пограти в такі ігри як "Світ Громад", "Життя як проект" та "Cash Flow", а також Стихійні читання. А ще - літній кемп дарує романтику літніх ночей, зоряного неба, неймовірне відчуття зеленого і чистого простору, релаксу, перезавантаження!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!