Європа дійшла і до історичного міста на Кіровоградщині

24.07.17, 18:00

Оновлене, сучасне приміщення з європейським дизайном відділення ПриватБанку відтепер до послуг жителів та гостей міста Новомиргород, що на Кіровоградщині. Невпізнане, довгоочікуване, повністю оновлене після ремонту та редизайну відділення з європейським дизайном open-space зустрічає клієнтів у місті, яке 2001 року внесено до списку історичних населених місць України.

“Довго ми чекали на редизайн, але навіть і не очікували, що все так вийде гарно, зручно і комфортно як для співробітників, так і для клієнтів, - розповідає Оксана Кравченко, керівник відділення “Новомиргородське” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Адже оновилось не лише приміщення, хоча і це дуже важливо. Ми постійно оновлюємо та розширюємо спектр послуг. Сьогодні ми маємо змогу запропонувати найсучасніші продукти та банківські послуги: і квиток придбати, і кредит/депозит оформити, і комунальні послуги оплатити, і посилки отримати, і навіть покупки в інтернеті здійснити. Обслуговування у ПриватБанку має бути комфотним у всіх значеннях цього слова”.

Сьогодні ПриватБанк пропонує своїм клієнтам ряд найактуальніших послуг - кредитування житла та авто, оформлення страхування від надзвичайних випадків і навіть за кордоном (під час відпочинку та подорожей). Для корпоративних клієнтів Банк пропонує доступне кредитування за програмами КУБ, АгроКУБ та АгроСЕЗОН, лізинг обладнання та с/г техніки, впровадження обліку робочого часу співробітників (електронна фіксація початку та закінчення робочого дня), юридичні консультації з питань організації та ведення бізнесу, програма електронного документообігу ПриватДок (яка повністю виключає використання паперових носіїв інформації, що дає значну економії часу та коштів), програма оцінки лояльності клієнтів через аналіз рівня NPS та “Гаряча лінія: шахрайство” тощо.

“Ми дбаємо не лише про своїх клієнтів, але й про своїх співробітників, покращуючи умови праці наших колег, - розповідає Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Цінуючи кожного нашого клієнта, пропонуємо комфорт, найсучасніші послуги та покращений формат обслуговування. Ми довіряємо нашим клієнтам самостійно здійснювати усі банківські операції у своєму Приват24. Сьогодні наші клієнти активно працюють не лише з інтернет-банком, але й з численими мобільними додатками. Спочатку клієнт працює під керівництвом співробітника, а згодом може самостійно оцінити усі переваги самообслуговування”.

Як повідомляють у ПриватБанк, незабаром офіси банку будуть слугувати лише задля отримання картки чи обміну валют. Всі інші операції, навіть відкриття/закриття депозиту чи придбання квитків на потяги, комфортніше проводити через Інтернет або мобільний телефон (мобільні додатки). Лише з початку нинішнього року вже 3 відділення ПриватБанку у регіоні отримали оновлені приміщення після ремонту та редизайну, а до кінця року планується оновити усі відділення ПриватБанку Кіровоградщини. ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!