Хочете опанувати професію «Касир банку»?

15.08.17, 10:00

Касир (в банку) – це працівник, який завідує прийомом і видачею грошей, цінних паперів, управляє грошовою касою, продає квитки. Назва професії прийшло до нас із Західної Європи, де, в свою чергу, вона взяла початок від італійського слова cassa – «ящик». Робота касира в банку відноситься до напруженої розумової праці, в значній мірі пов’язана з роботою на персональному комп’ютері та спілкуванні з клієнтами банку.

Для неї характерні значні емоційно-психічні навантаження, отже на касира лягає велика відповідальність за зберігання грошей і цінностей, за збитки у разі невмисних дій або недбалого ставлення до своїх обов’язків, відповідальність за провинність щодо оформлення документів.

Натомість, напруженість та відповідальність такої роботи зараз високо ціниться на ринку праці та є добре оплачуваною. Кіровоградський обласний центр зайнятості інформує про можливість здобуття безробітними громадянами професії «Касир банку», що здійснюватиметься на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання триватиме 8,5 місяців та розпочнеться з 21 серпня 2017 року. Також на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з 29 серпня розпочнеться професійне навчання за фахом «Молодша медична сестра з догляду за хворими». Навчання за планом триватиме 2,9 місяців.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!