Військово-спортивний хортинг відлунав на Валах

26.08.17, 18:00

Днями на Фортечних валах м. Кропивницького відбулись змагання на кубок з військово-спортивного хортингу «Бойова двійка». Організаторами змагань виступили Центр оперативно-тактичної підготовки «Цитадель», Федерація військово-спортивного хортингу України, відділ сім’ї та молоді міської ради м. Кропивницького.

Змагання покликані виховувати у підростаючого покоління почуття патріотизму, поваги до національних традицій українського козацтва, розвивати спортивні уміння молоді та вчити оперативно-тактичній підготовці. В імпровізованому містечку, де проходили змагання, розмістилися різнопланові локації: майстер-клас з надання першої домедичної допомоги, з вибухотехнічної підготовки, середньовічних поєдинків, музей одягу і зброї українського козацтва, з військово-спортивного хортингу, виставка історичної літератури, уроки з арт-розпису та багато інших цікавинок від організаторів.
Рятувальники Управління ДСНС України в області розгорнули свою локацію, обладнавши виставку друкованої продукції, макетів вибухонебезпечних предметів та елементів одягу вогнеборців. З усім цим спорядженням фахівці Служби порятунку знайомили гостей та учасників заходу, а також в ході спілкування нагадували громадянам правила безпеки влітку, відповідали на запитання гостей та учасників свята, розповсюджували листівки з правилами безпеки життєдіяльності.
Крім того, рятувальники організували для усіх бажаючих конкурси, під час яких учасники пригадали навички правильного одягання протигазу, уявили себе пожежним, одягаючи бойовий одяг рятувальників на швидкість, вчилися влучати пожежним рукавом в пляшку з водою та правильно згортати його. Гості заходу із задоволенням брали участь у різноманітних майстер-класах, отримували нові знання і враження, та ще й призи за участь.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!