​Рятувальники перемогли у змаганнях до Дня фізкультури

12.09.17, 12:00

Днями відбулись комплексні змагання серед колективів фізичної культури Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо», приурочені до Дня фізичної культури і спорту України. Такі змагання проводяться щорічно з метою пропагування регулярних занять спортом, підвищення рівня фізичної підготовки серед членів товариства «Динамо», активізації діяльності спортивних секцій в колективах, визначення кращих команд і спортсменів у професійно-прикладних та неолімпійських видах спорту.

У змаганнях брали участь три команди силових структур Кіровоградської області. Управління ДСНС у Кіровоградській області представили 18 спортсменів-рятувальників. У рамках заходу спортсмени боролись за нагороди у змаганнях з дартсу, естафеті з гирьового спорту, настільного хокею, пляжного волейболу, фрізбі та перетягування канату.

За результатами запеклої боротьби наші спортсмени вибороли перші місця у змаганнях з усіх представлених видів спорту, крім змагань з дартсу, де рятувальники вибороли «срібло», та за результатами загального заліку стали абсолютними чемпіонами, отримавши медалі, переможний кубок та диплом.

Слід відзначити спортсменів-рятувальників, які принесли перемогу нашій команді: Сошенко В’ячеслав та Іванов Максим (пляжний волейбол); Смаглюк Сергій та Турецький Ігор (настільний хокей); Гайфіль Євген, Толкач Станіслав і Татарчук Микола (фрізбі та дартс); Фінке Сергій, Груша Володимир, Березневич Максим та Білаш Іван (гирьовий спорт); Орлов В’ячеслав, Носенко Максим, Кіяшко Максим, Москаленко Валерій, Березневич Максим, Вішніцький Сергій, Лінник Олександр, Білаш Іван (перетягування канату).

Ми щиро захоплюємось нашими спортсменами, поздоровляємо команду з перемогою та бажаємо подальших успіхів, пише Прес-служба У ДСНС в області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!