Обласні змагання з пожежно-прикладного спорту

16.10.17, 14:00

Керівництво Управління ДСНС у Кіровоградській області, враховуючи першочергове значення питання щодо забезпечення постійного вдосконалення боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів області та готовності для виконань завдань за призначенням на високому рівні, постійно проводить навчально-тренувальні заходи для особового складу підпорядкованих підрозділів, зокрема – після деякої перерви відновлено проведення змагань з пожежно-прикладного спорту. Підтримали змагання Федерація пожежно-прикладного спорту Кіровоградської області та обласна організація ФСТ «Динамо».

Пожежно-прикладний спорт – це не лише можливість продемонструвати рівень фізичної підготовки рятувальників. Під час змагань виявляються як особисті досягнення кожного учасника, так недоліки в підготовці пожежно-рятувальних підрозділів. Поряд з тим змагання дозволяють виявити талановитих спортсменів-рятувальників, які можуть захистити честь Управління на Всеукраїнських змаганнях.

Днями пройшли зональні змагання з ППС в районах Кіровоградської області. Організатори дали змогу членам збірної області з ППС виступити у складі своїх підрозділів, щоб рятувальники наочно могли порівняти рівень власної професійної майстерності із рівнем спортсменів та зрозуміти необхідність самовдосконалення.
11 жовтня змагались рятувальники Кіровоградського гарнізону у підійманні по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної вежі, підійманні по висувній драбині на 3-й поверх вежі та бойовому розгортанні. Cеред команд, що виступили, слід відзначити достатньо високий рівень підготовки особового складу пожежно-рятувальних підрозділів м. Кропивницького та Устинівського району.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!