​Найпопулярніші електромобілі та гібриди зареєстровані у Кіровоградській області

27.10.17, 16:00

Працівники сервісних центрів МВС в Кіровоградській області продовжують інформувати населення корисною інформацією як автомобілістів так і пересічних громадян. Одним з найчастіших питань котрі задають власники чотирьох колісних транспортних засобів: «Як заощадити на пальному?».

Жителі Кіровоградської області вирішують дане питання переходом на авто гібриди (авто, котре рухається завдяки системі «електродвигун— двигун внутрішнього згорання») або взагалі на електромобілі (автомобіль, що приводиться в рух одним або декількома електродвигунами з живленням від акумуляторів або паливних елементів тощо, а не двигуном внутрішнього згоряння).

З початку року сервісними центрами МВС Кіровоградській області зареєстровано 59 автомобілів «нового покоління». За статистичними даними РСЦ МВС в Кіровоградській області, 11 громадян пересіли з звичайних автомобілів на електрокари, 30 громадян пересіли на гібридні автівки.

Мешканці Кіровоградської області намагаються йти в ногу з часом, адже автомобілі з електричними двигунами користуються шаленим попитом в більшості європейських країн. Серед основних переваг такого транспортного засобу те, що вони екологічні, безпечні, економні. До того ж при перетині кордону на них не сплачується акцизний збір. Єдиний недолік – енергії вистачає на певний кілометраж, все залежить від марки автомобіля. Проте більшість АЗС області вже облаштовані зарядними пристроями для таких транспортних засобів.

Зазначимо, що патрульні поліціянти Кропивницького теж користуються автомобілями «нового покоління». Цього року поліція Кіровоградської області зареєструвала 18 електромобілів.

Нагадаємо, що ви можете зареєструвати свій транспортний засіб в будь якому територіальному сервісному центрі МВС в Кіровоградській області який буде для вас найзручнішим.

Дізнатися про інформацію котра вас цікавить можете зателефонувавши на гарячу лінію РСЦ МВС в Кіровоградській області 0522- 32-13-81 або на гарячу лінію Головного сервісного центру 044-290-19-88


Прес-служба. Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!