«Еквайрингова осінь» впевнено завойовує прихильників

01.11.17, 14:00

Більше 200 нових POS-терміналів ПриватБанку було встановлено в торгівельно-сервісній мережі Кіровоградщини в рамках проведення акції «Еквайрингова осінь», яка стартувала 1 вересня та триватиме до 30 листопада.

«Наша акція - це чудова можливість розширити бізнес без додаткових затрат тим підприємцям, які мають багаторічний досвід роботи і до цього часу не спробували запровадити безготівкові розрахунки, - розповідає Олена Стоян, керівник Напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Це унікальна можливість для нових підприємців, які роблять перші кроки у власному бізнесі. Спільно з проектом «Інкубатор» ми готові надати максимальну підтримку на початковому етапі розвитку - і 6 місяців безкоштовного обслуговування в банку по розрахунковому рахунку, і 3 місяці обслуговування терміналу без абонплати. До речі, ми готові розвіяти сумніви усіх скептиків щодо актуальності сервісу «Еквайринг».

Запевняю, лише за місяць роботи терміналу у вашій торговій точці Ви гарантовано отримаєте 10% додаткового прибутку, а через 3 місяці - не менше 30%». Усі термінали ПриватБанку працюють з програмою лояльності «БонусПлюс» (грошові бонуси за кожну покупку, здійснену за допомогою карти банку) і сервісами «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» (допомагають здійснювати покупки та розраховуватися за послуги, оплачуючи їх вартість частинами). Більше половини POS-терміналів, встановлених в регіоні, оснащено безконтактною технологією PayPass, за допомогою якої можна здійснювати купівлі одним дотиком. Достатньо піднести картку з логотипом PayPass до зчитувального пристрою на касі, і покупку буде оплачено.

«Зізнаюсь, що дійсно не вірила в те, що термінал так збільшить оборот в моєму магазині, - ділиться враженнями Олена Одарченко, власниця магазину «Модна Точка» в ТЦ «Депот». - Два роки тому я ставила термінал - не порадувало. Цього ж разу все навпаки. Відразу після установки я помітила, що клієнтів з банківськими картками набагато більше, ніж з готівкою. Світ перевернувся з ніг на голову. Плюс - я підключила програму «БонусПлюс» і тепер не тільки не несу витрати на створення Дисконтних карт, але і отримую безкоштовну рекламу. Послуга «Оплата Частинами» допомагає не втрачати жодного клієнта. Навіть якщо покупка не по кишені, вихід є - ми зможемо розділити оплату на 3 місяці».

Готівка вже давно почала здавати свої позиції, особливо – в найбільш розвинених країнах світу. Як приклад, у Швеції кількість банкнот та монет з 2009 року зменшилася на 40% через відсутність попиту. Мешканцям північного королівства зручніше платити більш технологічними способами. На Кіровоградщині у торгівельно-сервісній мережі працює 3235 POS-терміналів ПриватБанку, через які щоденно здійснюють платежі більше 80 тис. клієнтів ПриватБанку. Оплата банківською платіжною карткою - це зручно, надійно, вигідно і мобільно!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!