Підготувати автівки до зими пропонують ПриватБанк та «Автобан»

02.11.17, 10:00

Компанія «Автобан» , яка представлена у Кропивницькому магазинами і шиномонтажними майстернями «Vianor» за адресами: вул.Кропивницкого, 150, вул.Полтавська,1, вул. Вокзальна,1а, вул.Соборна,1а, пр.Університетський,1, долучилась до програми “Миттєва розстрочка” ПриватБанку.

Осіння прохолода та сльота нагадали автовласникам про необхідність подбати про власну безпеку. Як правило, досвідчені водії не чекають перших заметів та ожеледиці, щоб перевзути автівку. Звичайно ж, хочеться, щоб улюблена машинка красувалася тільки кращою зимовою гумою, і бажано - за прийнятною ціною. Аби зняти головний біль у всіх автовласників, ПриватБанк та компанія «Автобан» пропонують придбати шини чи диски уже сьогодні, а оплачувати можна частинами до 24 місяців.

“Сьогодні жодну торгівельну точку не можна уявити без терміналу. Адже 90% покупців готові розраховуватись за товар чи послуги банківськими картками, - розповідає Денис Притула, директор компанії «Автобан». - Коли стала мова про співпрацю з банківською установою, ми не вагались, зразу ж вибір впав на ПриватБанк. Не поскуплюсь на епітети, але це найкращий банк у світі! Його технологічні можливості та пропозиції дають можливість підприємцям збільшити товарообіг, за рахунок збільшення обсягів продаж. Можливість отримати товар сьогодні, а оплачувати його частинами - одна із багатьох унікальних пропозицій як для покупців, так і для продавців”.

Сервіси “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” дають можливість розділити суму будь-якої покупки на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та нерви. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. А щоб дізнатися про доступну суму для купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом Сhast.

“Програми “Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка” високо оцінили підприємці Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств- партнерів, - розповідає Олена Таровик, керівник напрямку “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, збільшує товарообіг”.

Компанія «Автобан» заснована в 1995 р. Основним напрямом компанії є продаж шин і дисків, а так само - надання послуг шиномонтажу. Власна роздрібна мережа складається з 9 роздрібних торгових точок - шинних центрів «Vianor» і «Vianor Express» в Кропивницькому і Києві. Центри розташовані у всіх районах міста, що забезпечує максимальну доступність наших товарів і послуг для кінцевих споживачів. Компанія постійно працює над підвищенням якості послуг, що надаються, і збільшенням комфорту для наших клієнтів. Працює дисконтна програма. --



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!