​Першокурсники освоювали новітні технології

07.11.17, 12:00

Співробітники Олександрійських відділень ПриватБанку провели навчання зі студентами першого курсу педагогічного коледжу ім. В.Сухомлинського, що у Олександрії. Майбутні педагоги та вихователі активно освоювали новітні банківські технології.

“Хто, як не молодь, має бути промоутерами всього нового, технологічного та ІТ-удосконаленого, - розповідає Артем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Враховуючи, що Олександрія стала першим містом на Кіровоградщині, де впроваджено оплату проїзду у міському транспорті через QR-код, такі заняття саме тут і саме зараз - виправдані”.

Нагадаємо, що Олександрія стала 12 містом в Україні, де запроваджено унікальну технологію оплати проїзду через QR-код. Саме за підтримки мерії м. Олександрії ПриватБанк впровадив технологію, яка дозволяє придбати і закомпостувати електронний квиток за допомогою мобільного додатку Приват24, відсканувавши лише QR-код зі спеціального стікера у транспорті. Пасажири трьох міських автобусних маршрутів №№3, 4, та 15 мають змогу скористатись сучасними IT-технологіями.

“Це крутецька технологія! - ділиться враженнями першокурсниця Аліна, - До речі, дуже добре, що саме до нас прийшли співробітники ПриватБанку та не просто розповіли, а на практиці показали, як це працює. Спочатку ми завантажили Приват24 у смартфон, а потім відсканувавши код, здійснили оплату. Дійсно - швидко, зручно і, головне, тепер ще й друга поїздка буде безкоштовною. Приват рулить!”

Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним, державним, приватним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для її впровадження.

Як повідомили у ПриватБанку, на Кіровоградщині скористатись технологією миттєвої оплати можуть користувачі послуг ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ВАТ «Центргаз» , ПРаТ «Кіровоградобленерго», Інтернет-провайдера «Шторм». Крім того, жителі смт Смоліно Маловисківського району з задоволенням оплачують за допомогою цієї послуги квартплату комунальному підприємству ТОВ «Гудекс Екосервіс» і харчування діток у дитячих садках. До речі, саме смт Смоліно стало першим містом Кіровоградщини, де комунальники почали друкувати квитанції з зображенням QR-коду.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!