​У Кропивницькому і малюки з’являються на світ через QR-код

10.11.17, 12:00

Оплачувати добровільні благодійні внески у міському пологовому будинку стало можливим миттєво і в безконтакному режимі. Тут запроваджено сервіс ПриватБанку «Платежі за QR-кодом», який працює на основі мобільного додатку Privat24 і QR-кодів. Відтепер - ніяких черг, кас та невдоволених майбутніх матусь. Лише - позитив та гарні емоції від власної ІТ-обізнаності, що неабияк впливає на самооцінку, а відповідно піднімає настрій та самопочуття.

Пологовий будинок - це місце, куди приходять в очікуванні щастя. А щастя апріорі ніщо не може затьмарювати . Міський пологовий будинок пропонує майбутнім матусям потужну сучасну медицину, комфорт та гармонію. Тут є все для щастя - передові технології, сучасне обладнання та інноваційні підходи, навіть в оплаті добровільних благодійних внесків.

«На жаль поки ми не можемо відійти від добровільних внесків, не вистачає державного фінансування, - розповідає Людмила Романів, головний лікар міського пологового будинку. - Щиро вдячні усім благодійникам, які знаходять можливості та допомагають нам у придбанні і дороговартісних лікарських препаратів, і обладнання, і всього необхідного для наших вибагливих пацієнтів».

Для здійснення оплати за допомогою QR-коду достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, на головній панелі натискаємо кнопку з зображенням QR-коду та скануємо його з плакату, розміщеного у кожному відділенні лікарні. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку.

«Пологовий будинок - це саме те місце, де кожна майбутня мама має почувати себе комфортно та захищено, - ділиться враженнями Наталія Михайлова, голова благодійної організації “Благодійного фонду підтримки материнства та дитинства “Сприяння вагітним”. - Усі добровільні благодійні внески ідуть на користь пологового будинку: 70% - на медичне забезпечення і 30% - на благоустрій палат. Для зручності пацієнток, аби їх не хвилювати, не ганяти по банківським касам, ми пропонуємо, при бажанні, наголошую, внести благодійні кошти одним кліком у смартфоні».

Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним, державним, приватним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для її впровадження.

«Технологія оплати платежів QR-кодом має безліч переваг, - говорить Артем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Клієнти отримують сучасний технологічний сервіс. По-перше, дійсно миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат для підприємств, які її запроваджують».

Як повідомили у ПриватБанку, на Кіровоградщині скористатись технологією миттєвої оплати можуть користувачі послуг ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ВАТ «Кіровоградгаз» , ПРаТ «Кіровоградобленерго», інтернет-провайдера «Шторм». Крім того, жителі смт Смоліно Маловисківського району з задоволенням оплачують за допомогою цієї послуги квартплату комунальному підприємству ТОВ «Гудекс Екосервіс» і харчування діток у дитячих садках. До речі, саме смт Смоліно стало першим містом Кіровоградщини, де комунальники почали друкувати квитанції з зображенням QR-коду. А жителі та гості Олександрії отримали можливість сплачувати проїзд через QR-код у міському транспорті.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!