​Автомобіль - не розкіш, а засіб пересування

17.11.17, 16:00

Саме ці слова Ільфа і Петрова впевнено підтверджують 22 кропивничан, яким ПриватБанк допоміг стати автовласниками у минулому кварталі та особисто відчути усі переваги пересування власною автівкою.

ПриватБанк значно розширив можливості програми кредитування, приємно знизив відсоткові ставки та зняв будь-які обмеження щодо вибору автомобіля. Тепер придбати в кредит можна і нову, і вживану автівку, вибирати омріяний товар не лише на площадках ПриватБанку, але й на будь-яких автомайданчиках країни, в тому числі і онлайн. Крім того, для банку немає значення ні рік випуску авто, ні термін його перебування у власності попереднього господаря.

«Ми кредитуємо покупку будь-якої автівки, яка зареєстрована на території України, навіть якщо вона «народилася» у минулому тисячолітті, - пояснює Євгеній Ратушний, керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку. - Якщо обрана автівка ще навіть знаходиться на транзитних номерах та не зареєстрована у МРЕВ, то це - зовсім не привід відмовлятися від мрії. А ще, банківські послуги зовсім не впливають на ціну, про яку була попередня домовленість із господарем. Як домовилися з продавцем, так і купуєте. Про гроші потурбуємося ми, оплатимо усі ваші примхи при одній лише умові - не менше 10-відсоткового авансу. У разі 25-відсоткового внеску за вживану автівку навіть про страхування автомобіля не запитаємо».

Для оформлення авто у лізинг необхідно лише вказати номер свого мобільного телефону. Все інше зроблять співробітники банку.

«Прийшов час змінити автівку на кращу, комфортнішу, але грошей не вистачало саме на ту, яка запала у душу та не давала спати:), - розповідає пан Іван із м.Знам’янка. - ПриватБанк вкотре не підвів. І відсотки конкурентні, і довідка про доходи не потрібна, і вживані автівки кредитуються, ще й можливість дострокового погашення без комісій заохочує до дострокового погашення та економії на відсотках».

У цьому році 80 жителів області вже скористались програмою ПриватБанку «Авто в кредит» та стали щасливими власниками власних автомобілів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!