Тренінг у Чернігові провела Вікторія Талашкевич

01.12.17, 14:00

Днями Представництво Європейського Союзу в Україні провело для представників та представниць громадських організацій, бізнесменів, представників влади міста Чернігів та Чернігівської області, а також усіх зацікавлених тренінг «Як написати грантову заявку на проекти та конкурси ЄС?».


Тренінг пройшов у затишних локаціях Чернігівського національного технологічного університету і під час нього всіх бажаючі дізналися про про грантові програми ЄС та їхні види - про це розповіла Ірина Стаднійчук, документаліст відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні.

Крім того, про особливості написання грантових заявок та джерела для пошуку необхідної інформації про гранти ЄС розповіла координаторка Прес-клубу реформ із Кропивницького Вікторія Талашкевич. Вона дала практичні поради щодо складання заявок. Йшлося про те, як отримати грантову підтримку ЄС, як підготувати успішну грантову заявку, як працює грантове фінансування та які є поточні програми та гранти ЄС, на які можна подати заявку.

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» – це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить по всій Україні. Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!