Як відкрити кафе з нуля дізнавалися у Кропивницькому

05.12.17, 10:00

Продуктивна зустріч для всіх, хто цікавиться ресторанним бізнесом, відбулася 2-го грудня у готиснному Прес-клубі реформ - мешканці Кропивницького (і не тільки!) зібралися, щоб дізнатися більше про історії успіху у роботі кращих кафе і ресторанів у місті. На зустрічі, організованій Бізнес-школою "WAKE UP", виступили відразу кілька спікерів - люди із реальним досвідом ведення ресторанного бізнесу у Кропивницькому, тож було і цікаво, і корисно, і мотивуюче!

Виступаючі на тренінгу
Виступаючі на тренінгу
Зокрема, про відкриття кафе за франшизою, про переваги і виклики ведення бізнесу за такою схемою розповів спів-власник мережі "Крила" Олександр Бронза. Історією про свій шлях до щастя і до відкриття кафе "Щастя" поділилася Юлія Масаликіна, а про більш ніж сім років роботи ресторану "Сорренто" розповів Олександр Жердієв.

Олександр та Ірина Жердієві
Олександр та Ірина Жердієві
Пану Олександру та його дружині Ірині, з якою вони разом ведуть цей сімейний бізнес, окрема подяка від всіх учасників та учасниць Бізнес-школи "WAKE UP" за чудові і смачні піцци!!!

Друга половина суботнього дня на тренінгу теж була насиченою - про унікальний маркетинг розповідав Андрій Теряєв, керуючий "Kex Bar", а про правила використання текстилю у кафе - Інна Чижик, представляю ТМ "Itadream" Пані Інна разом із сестрою - Аллою Шарковою, - давно і успішно впроваджує високі стандарти у ресторанному бізнесі, тож демонстрація нових цікавих тканин, які не промокають, стала родзинкою зустрічі.
Алла Шаркова, Інна Чижик та Дарина Гонець
Алла Шаркова, Інна Чижик та Дарина Гонець
За відгуками учасників та учасниць, тренінг подарував їм і нові знайомства, і натхнення, і знання про особливості ведення ресторанного бізнесу у Кропивницькому на прикладі цікавих кейсів. Бізнес-школа "WAKE UP" дякує всім, хто провів черговий суботній день на тренінзі - навчався, ділився досвідом. До зустрічі у новому 2018-му році - на тренінзі 20-го січня, який проведуть Любов Яновська Семенюк та Андрій Флоренко.
Учасники та учасниці тренінгу
Учасники та учасниці тренінгу

Фото - Олена Карпенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!