Тим, хто мріє про діаманти

06.12.17, 18:00

Дехто вважає, що можна і не запитувати кохану людину про подарунок у новорічну ніч, правильну відповідь знають у ювелірних салонах «Діамант» та ПриватБанку. Саме їх партнерство дає можливість кожному обрати найкоштовніший подарунок для найкоштовнішої людини свого серця - ювелірні вироби. А у мережі ювелірних магазинів «Діамант», що по вул. В. Перспективна, 53 (ТК «УТО», 2-й поверх) та вул. Чміленка, 90/40 (ТК «Барва», вхід з боку площі Героїв Майдану), вибір вражає навіть бувалих покупців.

Мережа ювелірних магазинів «Діамант» теж приєдналась до величезного списку партнерів ПриватБанку та пропонує поціновувачам прикрас та ювелірних шедеврів не зважати на ціни. Кожен бажаючий може придбати стильні та вишукані вироби із дорогоцінних металів та натурального каменю, оплачуючи покупки частинами. Більше року у «Діаманті» діють послуги«Оплата частинами» (до 3-х платежів) та «Миттєва розстрочка» ( до 25-ти платежів).

«Ми даємо змогу нашим клієнтам відчувати себе комфортно у всіх закладах торгівлі, незважаючи на ціни та товар, - розповідає Олена Стоян, керівник Напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Останнім часом купівельна спроможність українців значно зменшилась, але бажання придбати омріяний товар - ні)):. Ці пропозиції ПриватБанку до вподоби і продавцям, і покупцям. Продавці отримують більшу кількість платоспроможних клієнтів, а покупці отримають можливість доставити собі радість та насолоду, придбавши омріяні, але не дешеві товари. Ми здійснюємо мрії усіх наших клієнтів».

За допомогою сервісу «Оплата частинами» ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини без відсотків та переплат. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі на виплат, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast, або зайти на свою сторінку в Приват24, або звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку.

У Кіровоградській області працює більше 2,5 тис. партнерів програм «Оплата частинами», «Миттєва розстрочка».

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! privatbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!