Рятувальники здобули перемогу в змаганнях з гирьового спорту

10.12.17, 14:00

Професія рятувальника пов’язана із постійним психологічним та фізичним навантаженням, а також щоденним ризиком для життя та здоров’я. Тому питання підтримання належної фізичної форми для кожного рятувальника дуже актуальне. Участь у змаганнях з різних видів спорту – це можливість перевірити свою витривалість та продемонструвати відмінну фізичну підготовку. Особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів традиційно змагається із представниками силових структур Кіровоградщини в рамках «Динаміади».

10 листопада у м. Кропивницькому відбулись змагання з гирьового спорту у форматі двоєборства: поштовх та ривок. Команду Управління ДСНС в області представили 7 спортсменів-гирьовиків: Юхимець Олександр (вагова категорія 63 кг), Малько Павло (78 кг), Фінке Сергій (85 кг), Груша Володимир (до 95 кг), Білаш Іван (до 95 кг), Березневич Максим (більше 95 кг), Поперечний Олександр (більше 95 кг).

Приємно відзначити, що у непростій боротьбі в усіх обраних вагових категоріях наші спортсмени набрали найвищі бали та за сумою індивідуально-колективних очок команда здобула впевнену перемогу.

Ми щиро вітаємо наших хлопців із перемогою, зичимо міцності духу та гарної фізичної форми для майбутніх звершень!

Попереду на наших спортсменів чекають інші випробування сили та витривалості – змагання з футзалу та панкратіону, проте ми впевнені, що вони, як завжди, достойно представлять Службу порятунку Кіровоградщини на змаганнях.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!