Międzynarodowe Warsztaty Taneczne: Ці та інші цікаві слова чули наші танцюристи у Польщі

06.02.18, 12:00

Участь у 25-му Міжнародному семінарі танцю «Międzynarodowe Warsztaty Taneczne 2018», що проходив у місті Поліце (Польща), взяли вихованці Народного удожнього колективу хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Серед країн-учасників семінару – Україна, Польща та Німеччина.

Яскраві різножанрові виступи танцювальних колективів, показові майстер-класи досвідчених хореографів та їх вихованців, багатогодинні репетиції, гала-концерти та екскурсії – чотирьохденна програма «міжнародної танцювальної майстерні» була дуже насиченою.

Ансамбль «Росинка» (художній керівник – Заслужений працівник культури України Галина Чайковська) гідно представив Україну на європейській сцені. Колектив обласного ЦДЮТ не тільки брав активну участь у всіх заходах семінару, а й провів для його учасників показовий майстер-клас з українських народно-сценічних танців, вразивши присутніх високим рівнем хореографічної майстерності.

Окрім цього «Росинку» запросили виступити на гала-концерті «Międzynarodowe Warsztaty Taneczne 2018», де ансамбль презентував аж вісім хореографічних номерів, отримавши шквал оплесків, звання «Кращого народного колективу», багато позитивних відгуків від досвідчених хореографів Польщі та Німеччини, а також цікаві запрошення на майбутні європейські фестивалі. Окрім цього організатори Міжнародного семінару танцю вручили художньому керівнику колективу Галині Чайковській подяку за проведення оригінального майстер-класу з народно-сценічних танців. А для вихованців колективу після насичених днів семінару чудовим презентом стала цікава та пізнавальна екскурсія у «Transgraniczny Ośrodek Edukacji Ekologicznej w Zalesiu».

Галина Богомаз-Кулик, фахівець зі зв'язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!