​Депутат Херсонської міськради-екс-регіонал не вказав у декларації 5 фірм

17.02.18, 12:00

Дмитро Больбот, який представляє у Херсонській міськраді партію «Наш край», не згадав у електронному звіті власні підприємства та доходи від них, повідомляє bihus.info.

В декларації за 2016 рік Дмитро Больбот вказав суму доходу 36 тисяч гривень, яку він заробив як голова правління кооперативу «Комунальний ринок». Інші ж підприємства, де він є керівником і співзасновником, Дмитро Больбот не вказав. Немає в декларації і доходів від них. Таких фірм 5: ТОВ “Розважальний Комплекс “Шумен”, ТОВ “Кіномир”, ТОВ “Фірма “Івушка”, ТОВ “Нерпіс” та ТзОВ “ЛІК” . Як встановили журналісти, підприємства працюють.

Дружина Дмитра Больбота Олена Фролова не вказала в декларації чоловіка ані доходів, ані підприємств. Хоча є співзасновницею ПП “Шоп-Торг”. Також розслідувачі дізналися, що у 2016 році Олена Фролова придбала автомобіль Lexus GS 300 більш як за 240 тис. грн.

Дмитро Больбот обраний депутатом Херсонської міськради вже вп’яте. У попередньому скликанні він представляв Партію Регіонів. Коментувати представникам руху ЧЕСНО ситуацію депутат відмовився.

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!