​Екс-податківець перемогла у конкурсі на керівну посаду у суді

24.02.18, 10:00

Жінка з економічною освітою може стати першим заступником голови Державної судової адміністрації України. У декларації ж колишньої ДФС-ниці – Porsche та елітна квартира у столиці. Про це повідомляє bihus.info

У минулому директор Департаменту методологічної роботи Державної фіскальної служби Неля Привалова працювала у податковій за часів Віктора Януковича. У 2015 році її звільнили. А 2 лютого 2018 вона виграла конкурс на посаду одного з керівників судової адміністрації України. На конкурсі вона була єдиною з п’яти кандидатів з економічною, а не профільною юридичною освітою.

Щодо статків переможниці на високу посаду, то Неля Привалова має квартиру у столиці площею понад 100 кв. м. Вартість житла, за оцінками експертів, сягає більше трьох мільйонів гривень. Про це свідчить реєстр прав на нерухоме майно. Також згідно з декларацією переможниця має Porsche Сayenne. У документах вказана ціна покупки – 149 тисяч гривень. Проте на сайтах продажу авто ціна такої машини сягає 40 тисяч доларів. Окрім цього, у декларації Неля Привалова вказала 54 тисячі гривень на рахунках та 28 тисяч доларів і 718 тисяч гривень готівки.


Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!