Минулого року 163 громадян України оформили документи для виїзду за кордон на постійне проживання

03.03.18, 10:00

У перший день весни в Управлінні Державної міграційної служби України в Кіровоградській області відбувся публічний звіт начальника УДМС України в Кіровоградській області Володимира Гончаренка перед громадськістю.

Очільник міграційної служби області презентував інформацію про основні завдання і повноваження Управляння та його підрозділів, результати роботи за 2017 рік, виконані завдання та інші питання щодо діяльності УДМС в області.

У 2017 році підрозділами УДМС оформлено 27626 паспортів громадян України в формі ID-картки. Оформленомайже 60 тисячпаспортів громадянина України для виїзду за кордон, практично на 80 відсотків більше ніж в 2016 році. На даний час в Управлінні та в територіальних підрозділах для зазначених цілей використовується 41 комплект обладнання з підсистемою «Оформлення документів, що підтверджують громадянство України» ЄАІС УМП.

Минулого року 163 громадян України оформили документи для виїзду за кордон на постійне проживання.

Громадянами України стало 598 осіб, саме стільки прийнято рішень про набуття громадянства України, з них 457 особи набули громадянство України за народженням.

На обліку в УДМС перебуває 5719 іноземців з 64 країн, які постійно проживають на території України. Протягом 2017 року надано190дозволів на імміграцію в Україну та 504іноземців та осіб без громадянства документовані посвідками на постійне проживання. Тимчасово на території області проживає 1180іноземців, з них 900іноземних студентів з 52 країн світу.

За 12 місяців 2017 року виявлено 193 нелегальних мігранта та оформлено 192примусових повернень, з яких 15 із забороною в‘їзду, 1 примусове видворення громадянки іншої держави та 2 іноземців поміщено до Чернігівського приймальника тимчасово переміщених осіб. Найбільша кількість нелегальних мігрантів виявлено з Республіки Азербайджан, Російської Федерації, Республіки Узбекистан, Республіки Вірменія та Республіки Молдови.

УДМС України в Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!