Консалтинговий центр для підприємців

05.03.18, 12:00

У консалтинговому центрі, який функціонує на базі Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, відбувся черговий інформаційний захід для підприємців-початківців. До участі в ньому були залучені: головний державний інспектор відділу обслуговування платників Олександрійської ОДПІ ГУ ДФС Яніна Нечипоренко, головний державний інспектор відділу з питань праці, зайнятості та інших нормативно-правових актів управління Держпраці в області Валентин Іленко та директор міського фонду підтримки підприємництва в м. Олександрії Лариса Ревенець.

Цього разу обговорювались питання щодо ведення документообігу фізичних осіб-підприємців, оформлення тимчасової відсутності діяльності тощо.

Фахівці вищезазначених структур поінформували присутніх про зміни й основні аспекти чинного трудового законодавства, специфіку ведення документообігу на підприємстві тощо. Також учасники заходу отримали чимало корисної інформації про перелік послуг, які надає зайнятості роботодавцям.

Учасники заходу відзначили, що діяльність консалтингових центрів – це суттєва та ґрунтовна допомога підприємцям-початківцям із числа колишніх безробітних у напрямку оптимізації виробництва, збільшення продуктивності власної справи, і як наслідок, створення нових робочих місць, повідомляє Н. Фоміна, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!