​Жінки - активні учасниці реформ!

21.03.18, 14:00
Учасниця тренінгу - Фаїна Позднякова, фото - Олена Карпенко
Учасниця тренінгу - Фаїна Позднякова, фото - Олена Карпенко

Тренінг на тему рівноправного партнерства чоловіків та жінок у просуванні реформ відбувся у Кропивницькому. Запрошені на тренінг представниці об’єднаних територіальних громад, активістки сіл та містечок Кіровоградської області, а також лідери громадських рухів у форматі практичних занять обговорили гендерні стереотипи в українському суспільстві, а також участь жінок у політиці та розбудову партнерських відносин.

Учасниці тренінгу, фото - Олена Карпенко
Учасниці тренінгу, фото - Олена Карпенко

- Зараз ми вчимося спілкуватися на ці теми відкрито, як це й заведено в цивілізованому світі. Через те й тренінги наші проходять в інтерактивному режимі. Уміння врівноважувати психосоціальні, соціокультурні ролі чоловіка та жінки в усіх сферах українського суспільного життя наблизить нас до стандартів сучасного ділового партнерства, - наголошує Ольга Гріднєва, тренерка з питань гендерної рівності та рівноправного партнерства.

Тренерка - Ольга Гріднєва
Тренерка - Ольга Гріднєва
На думку пані Ольги, успішна гендерна політика є частиною угоди про асоціацію з Євросоюзом, а Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, де пройшов тренінг, створений якраз за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».


- Коротко, як діагноз, про тренінг, який пройшов у Центрі розвитку місцевого самоврядування:змістовно, доступно, дискурсивно, професійно, цікаво. Я повернулася додому з двома ідеями, трьома інсайтами і щаслива новими контактами - як мінімум, десятьма, - ділиться враженнями Ірина Ткаченко, очільниця Агенції сталого розвитку «Хмарочос».

Учасниці тренінгу - Ірина Ткаченко та Ганна Коломієць
Учасниці тренінгу - Ірина Ткаченко та Ганна Коломієць
Для Кіровоградщини, де активно рухається реформа децентралізації, дуже важливо залучити увесь потенціал, увесь наявний людський ресурс до різних перспективних проектів, спрямованих на розвиток суспільства. У тому числі – жінок, які займають активну та дієву позицію на рівні містечок, сіл, селищ, об’єднаних територіальних громад.


- Я щиро вдячна за уміло організований тренінг, бо отримала відповіді на свої запитання і знайшла чимало однодумців та познайомилась із цікавими людьми, з якими буду співпрацювати, - ділиться враженнями Людмила Фургайло, активістка громадської організації «Сакура».

Учасниця тренінгу - Людмила Фургайло
Учасниця тренінгу - Людмила Фургайло

Якщо представникам та представницям органів місцевого самоврядування Кіровоградщинипотрібні коментарі, консультації чи навчання (а все це – безкоштовно!) від Центру розвитку місцевого самоврядування, телефонуйте будь ласка за номером: (0522) 32-02-86. Сторінка Центру на Фейсбуці: https://www.facebook.com/KirovohradLocalGovernmentDevelopmentCenter/



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!