​У Кропивницькому продажі нових авто збільшились на 55 відсотків

26.03.18, 18:00

У лютому в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували майже 150 нових автомобілів на суму більше трьох мільйонів доларів.

Загальна вартість куплених у регіоні авто у лютому сягнула майже 4 мільйонів доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Майже половина авто, які купували у Кропивницькому, дешевші 17 тисяч доларів США. Ще 35% машин входить у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів. Середня вартість автомобіля у регіоні становила понад 27 тисячі доларів.

Як повідомляють аналітики сайту з продажу автомобілів RST.ua, найчастіше у Кропивницькому купували автомобілі Renault. На 35 автомобілів цієї марки витратили півмільйона доларів. Також користувалася попитом Toyota – 21 проданий автомобіль. Серед моделей бестселером стало Renault Sandero.

Для порівняння, у січні цього року у Кропивницькому та Кіровоградській області продали майже 120 нових авто. Порівняно із січнем 2017 року, продажі зросли на понад 30%.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували майже 6 тисяч нових легковиків. Порівняно з лютим 2017 року, коли зареєстрували понад 4,5 тисячі машин, продажі виросли на 23%. Крім цього, виросла середня ціна автомобіля з 26 до 30 тисяч доларів США.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!