Витратили на нові авто 10 мільйонів доларів ​з початку року у Кропивницькому

23.04.18, 12:00

Впродовж перших трьох місяців цього року у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували майже 4 сотні нових авто, а витрати на покупку авто за 3 місяці становили 10 мільйонів доларів.

Сума покупок у регіоні становить 10 мільйони доларів США, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. Понад 40% автомобілів, які купували у Кропивницькому, входить у ціновий діапазон до 17 тисяч доларів США. Така ж часто автомобілів, які мають вартість від 17 до 35 тисяч доларів. Середня ціна у регіоні у першому кварталі 2018 року перевищила 27 тисяч доларів США.

Як повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua, найчастіше у регіоні купували автомобілі марки Renault. У Кропивницькому зареєстрували 60 автомобілів цього бренду на суму майже мільйон доларів. Також часто купували Toyota і Volkswagen. Серед моделей лідером став кросовер ChevroletNiva.

Загалом, у першому кварталі 2018 року в Україні зареєстрували 19 тисяч нових автомобілів на суму понад півмільярда доларів США. Близько половини суми покупок припало на столицю. Там на 7 тисяч автомобілів витратили понад чверть мільярда мільйонів доларів. Найменше ж купували нових автомобілів у Чернівцях. Буковинці на 150 автомобілів витратили 4 мільйони доларів без врахування вартості додаткового обладнання.

Нагадаємо, упродовж минулого року в Кропивницькому та Кіровоградській області купили понад 1 700 нових автомобілів, а сума покупок склала понад 43 мільйони доларів США. Тоді найпопулярнішою маркою було Renault. Також часто купували Toyota і ВАЗ.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!