​Справжній кропивницький подарунок

01.10.18, 12:00

Багато років у місті ходять розмови про те, що треба було б створити якийсь такий сувенір, що його не соромно було б дарувати гостям і туристам. Поки влада і громада думає, бізнес пропонує. Торгова марка «Волинські солодощі» випустила гарний набір класних цукерок і на обкладинці коробки – театр імені Кропивницького.

Називається це чудо «Кропивницький сувенір», а всередині - набiр цукерок «Метеорит». В залежності від комплектації коробки, можна обрати різний асортимент – це може бути «Метеорит арахiсовий з медом», «Метеорит волинський», «Метеорит соняшниковий з медом», «Чорнослив з ядром волоського горiха», грильяж соняшниковий та арахiсовий, а також грильяж з сухофруктами, курага з волоським горiхом та чорнослив з курагою.

Вага такої коробки – 500 грамів, ціна – 95-100 грн. Купити цукерки можна у фірмовому магазині ТМ «Волинськi солодощі» на центральному ринку (у них окремий павільйончик просто посередині відкритого торгівельного майданчику). Адреса: вул. Велика Перспективна, 53. Графік роботи: 8.00-17.00 (будні) та 9.00 – 16.00 (вихідні). Телефонуйте: (066) 228-63-13

Текст - Вікторія Талашкевич



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!