Першими посвідку у формі ID-картки отримали іноземні студенти на Кіровоградщині

23.10.18, 16:00

Першими власниками посвідок на тимчасове проживання у формі картки з безконтактним електронним носієм стали студенти Донецького Національного медичного університету. Днями документи нового зразка в Управлінні Державної міграційної служби в Кіровоградській області отримали студенти з Індії, Намібії та Ямайки, які цього року прибули до міста Кропивницький опановувати професію лікаря.

Серед студентів однією з перших отримала документ і 21-річна Даніелль Дін з Ямайки. Вона цього року вступила на перший курс Донецького Національного медичного університету і вивчає медицину, у майбутньому планує стати педіатром. Сьогоднішня подія для Даніелль стала знаковою, оскільки з отриманням посвідки на тимчасове проживання дівчина запланувала відкрити рахунок в банку та подорожувати Україною, для початку відвідати Дніпро та Львів.

Студентка Даніелль Дін з Ямайки
Студентка Даніелль Дін з Ямайки
З часу запровадження посвідок-карток до міграційної служби області подали документи 220 іноземців, які приїхали на Кіровоградщину навчатись, працювати або одружились. З 1 листопада планується перехід на оформлення документів у формі картки і посвідок на постійне проживання, повідомляє УДМС України в Кіровоградській області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!