​Кіровоградщина: 70% отримувачів державних дотацій у сфері тваринництва обрали ПриватБанк

28.12.18, 10:00

Про отримання соціальної бюджетної дотації, відповідно до державних програм підтримки галузі тваринництва та садівництва, та результати спільної роботи з агропромисловим комплексом регіону по виконанню державних програм підтримки аграріїв йшлося під час відеоконференції Міністерства агрополітики з управлінням агропромислового комплексу і представниками банківських установ Кіровоградщини.

Завдячуючи сучасним фінансовим технологіям, впровадженим у найбільшому державному банку, було зазначено на нараді, ПриватБанк має значні переваги у наданні якісних послуг по зарахуванню державних виплат фізичним особам, які займаються тваринництвом. Так, на Кіровоградщині 70% отримувачів дотації - більше 3,5 тисяч жителів області - віддали перевагу картковим рахункам саме ПриватБанку.

“Наші картки мають безліч переваг - від безкоштовного, швидкого і легкого оформлення до можливості користування і за кордоном, і в Інтернеті, - розповідає Наталія Титаренко, керівник напрямку просування соціальних програм Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Безкоштовне користування, зняття коштів без комісії, безкоштовне SMS-інформування, можливість здійснення оплат в Інтернеті, можливість самостійної зміни ПІН-коду, блокування/розблокування картки, можливість зняття готівки у будь-якому банкоматі на території України без комісій, можливість обслуговування у будь-якому відділенні ПриватБанку, а не лише в тому, де її отримано. І це не повний перелік переваг!”

ПриватБанк допомагає сільгоспвиробникам отримувати компенсацію за п’ятьма державними програмами, спрямованими на підтримку агробізнесу. З початку нинішнього року через Кіровоградську філію ПриватБанку було подано 650 заявок на компенсації. Найбільша кількість заявок, а саме 382, було подано на компенсацію 25% відсотків вартості сільськогосподарської техніки. Кіровоградська філія утримує лідируючі позиції серед колег із інших регіонів по кількості поданих заявок на компенсацію. Нагадуємо всім клієнтам ПриватБанку, що термін подачі заявок на компенсацію продовжено до 31 грудня.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!