​Роботодавці Кіровоградщини знають, як заохотити працівників

17.01.19, 14:00

Ні для кого не секрет, що останні роки українці масово працевлаштовуються в сусідніх країнах - Польщі, Угорщині, Словаччині та Чехії, шукають кращої долі й у Німеччині, Ізраїлі тощо. Як не втратити робочу силу, знають роботодавці Кіровоградщини, які не просто пропонують робочі місця та достойну заробітну плату. Сьогодні не менш важливим є наявність гарантованого соціального пакету, до якого входить і страхування колективу від нещасних випадків.


Лише у листопаді нинішнього року керівники майже 12-ти підприємств Кіровоградщини оформили у ПриватБанку колективне страхування для 400 своїх працівників.

“Ми співпрацюємо з ПриватБанком вже не один рік, і рівень довіри до цієї банківської установи настільки високий, що в нас не виникло питань щодо страхування колективу. Більш того, ми вже не вперше страхуємо наших робітників і навіть отримали 3 виплати, - розповідає Володимир Матвієць, директор КП "Власівські мережі". - Ми дбаємо про кожного свого працівника, зацікавлені, аби всі вони були живі і здорові. Тому і придбали страхові поліси для кожного. Тепер, завдячуючи нашій співпраці з ПриватБанком, ми можемо впевнено конкурувати на ринку праці”.

ПриватБанк пропонує керівникам підприємств усіх форм власності подбати про своїх підлеглих та оформити колективний договір страхування від нещасних випадків.

“Оформлення договору колективного страхування надає підприємству масу переваг на ринку праці, але найголовніше - лояльних співробітників, - розповідає Артем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Колективний договір страхування дозволить зменшити витрати на матеріальну допомогу для лікування та реабілітації співробітників, скоротити витрати робочого часу керівництва та бухгалтерії на розгляд питань щодо соціального захисту співробітників, поліпшити систему соціального захисту колективу, додатково мотивувати цінних співробітників”.

Оформити страхування у ПриватБанку легко і швидко. Підприємству достатньо лише підготувати список співробітників і з ним звернутись до свого менеджера задля укладення договору. Що не менш важливо - оформити договір можна і самостійно в “Приват24 для бізнесу”. Страхове відшкодування виплачується співробітнику на будь-яку карту ПриватБанку протягом 1 робочого дня з моменту отримання медичної довідки.

З початку нинішнього року 30 роботодавців Кіровоградщини скористались послугою страхування від нещасних випадків, придбавши поліси для 1035співробітників своїх підприємств. Більше 800 жителів області отримали виплати за настання страхового випадку на картки ПриватБанку на загальну суму 2,7 млн грн. У людського життя немає ціни, але ми завжди чинимо так, немов існує щось ще цінніше. (А. де Сент-Екзюпері)


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!