​26 мільйонів надійшло до бюджетів від продажу земельних ділянок і прав на них

23.01.19, 14:00

Торік органи місцевого самоврядування продали 39 земельних ділянок комунальної та державної власності несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна загальною площею 6,46 га на суму 7,648 млн гривень.

Було проведено 148 земельних торгів у формі аукціону, на яких продано органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування право на оренду 239 земельних ділянок загальною площею 3,669 тис.га. Загальна ціна продажу річної орендної плати – 18,779 млн грн, та продано 1 земельну ділянку у власність площею 0,003 га, ціна продажу якої склала 12,732 тис. гривень.

У тому числі Головне управлінняДержгеокадастру у Кіровоградській області без залучення державних коштів провело 103 земельні торги у формі аукціону, на яких продало право на оренду 173 земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 3,254 тис.га . Загальна ціна продажу річної орендної плати - 16,006 млн грн.

Фактично до місцевих бюджетів від продажу земельних ділянок (з урахуванням розстроченого платежу) і прав на земельні ділянки у 2018 році надійшли кошти в сумі 26,360 млн грн. Це сприятиме покращенню соціально-економічного розвитку сільських територіальних громад. Кошти спрямовуватимуться на облаштування місцевої інфраструктури, модернізацію шкіл та лікарень, закупівлю пожежних машин тощо, повідомляє Прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!