​Хочеш стати манікюрником?

23.01.19, 10:00

Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості допомагають безробітним зайняти своє місце на ринку праці. Так, безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають можливість здобути у Дніпропетровському ЦПТО ДСЗ професію «Манікюрник».

Манікюрник – кваліфікований робітник, який виконує роботи з гігієнічного очищення та догляду нігтів і шкіри рук, корекцію нігтів, їх нарощування, художній розпис, декоративне оздоблювання за допомогою сучасних технологій, надає клієнтам допомогу при виборі форми нігтів, кольору лаку, виду розпису.

Бути спеціалістом з нігтьового дизайну – цікаво і прибутково. Доглянуті руки і красиві нігті додають впевненості у собі, а невимушене спілкування завжди приноситиме радість тим, хто полюбляє працювати з людьми. Тому той, хто вирішить присвятити себе творчій професії майстра манікюру, має усі шанси як для професійного розвитку, так і для забезпечення себе сталими заробітками.

Саме тому, для бажаючих отримати професію манікюрника, за сприяння обласного центру зайнятості з 28 січня поточного року на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією. Термін навчання – 3 місяці.

Навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Умови направлення на навчання:

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.

  • Якщо вас зацікавила професія манікюрника, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості.

    Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості



    Комментарии

    Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
    Напишите ваш комментарий
    Комментарий:

    ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

    Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
    Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
    Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
    Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
    Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
    Приємно, що стільки вірних відповідей!