​Чи можна працювати на виборах, якщо «стоїш» у центрі зайнятості?

15.02.19, 16:00

Днями у Благовіщенській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, за участі секретарів міської та сільських рад, відбулося засідання круглого столу.

«Вирішення проблеми безробіття сільського населення, можливе лише налагодженому ефективному соціальному партнерстві влади, роботодавців, служби зайнятості», – зазначив директор філії Ігор Видойний.

Учасники засідання обговорили нормативні документи, які регулюють організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, види громадських робіт, а також можливості місцевих бюджетів щодо виділення коштів на проведення цих робіт у 2019 році.

Зокрема, було обговорено питання щодо залучення безробітних громадян до виборів Президента України. «Відповідно до частини 6-ої статті 40 Закону України «Про вибори Президента України» робота, пов’язана з організацією підготовки і проведення виборів Президента України, осіб, визнаних в установленому законом порядку безробітними, у складі окружних, дільничних виборчих комісій чи як спеціалістів, експертів та технічних працівників, не є підставою для зняття цих осіб з обліку в державній службі зайнятості як таких, що шукають роботу, або для припинення виплати їм допомоги по безробіттю», – повідомив І. Видойний

Наприкінці завершення засідання учасники обговорили спільні дії у напрямку забезпечення зайнятості селян та подальшої плідної співпраці служби зайнятості у напрямку реалізації державної політики зайнятості, повідомляє Світлана Крива, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!