​Скільки витратили у Кропивницькому на покупку нових авто минулого місяця?

21.02.19, 9:59

Минулого місяця у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 83 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому мало вартість $24 тис.

Сума покупок у регіоні минулого місяця перевищила $2 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. 45% автомобілів, які зареєстрували у Кропивницькому, мали ціну $17-35 тис. Ще 41% машин – коштували менше $17 тис. Середня ціна автомобіля склала понад $24 тис. Це найнижчий показник по вартості серед усіх регіонів, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Renault, яких придбали 21 автомобіль на суму $320 тис. Також популярними були Hyundai та Toyota. Серед моделей бестселером став кросовер Renault Duster.

Для порівняння, у січні 2018 року у Кропивницькому зареєстрували 119 нових автомобілів на суму $2,7 млн. В аналогічний період 2017 року у регіоні придбали 89 авто на суму $2,1 млн.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували 5,2 тис нових авто. Це на 20% менше, ніж у січні минулого року. Сума витрат на нові авто становила $160 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Більше всіх нових легковиків у січні купили кияни – понад $75 млн. Найдорожчі авто купували в Одесі – там середня вартість однієї машини у січні склала майже $37 тис.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!