Квитки на автобуси Гюнсел можна купити через ​Приват24

14.03.19, 10:00

ПриватБанк відкрив онлайн-продаж квитків на рейси одного з найбільших національних автоперевізників «Гюнсел» у мобільному банку Privat24. Прямий сервіс миттєвої купівлі автобусних квитків доступний цілодобово за всіма напрямками компанії по Україні та за кордон.


Автобусні каси в мобільному Privat24 працюють у розділі «Транспорт». Сервіс дає можливість легко вибрати найбільш зручний маршрут, час поїздки та перевізника – уся необхідна інформація доступна на екрані. Оплатити квитки можна карткою будь-якого банку.


На сьогодні квитковий сервіс банку дає можливість придбання автобусних квитків більшості провідних перевізників України: Ecolines, «Автолюкс», «Гюнсел», «ОДРІ», «ЄвроКлуб» та інших, а також за допомогою спеціалізованих служб InfoBus та Busfor. ПриватБанк перший в Україні, хто забезпечив продаж квитків онлайн на автобусні рейси з більшості автовокзалів, та єдиний, хто продає квитки онлайн на рейси Харківського та Сумського автовокзалів.


Крім мобільного банку, автобусні квитки можна купити у веб-версії Приват24, будь-якому терміналі самообслуговування, відділенні ПриватБанку, на сайті bilet.pb.ua і навіть телефоном – для цього ПриватБанк створив спеціальний сервіс продажу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!