Лабораторія у Берліні тестує шпроти на безпечність
Лабораторія у Берліні тестує, чи безпечно їсти... кільку та шпроти, які їдять і в Україні. Не вірите? А ми переконалися в цьому, коли відвідали Національну довідкову лабораторію матеріалів, що контактують із продуктами харчування.
Цей візит став можливим, бо я зараз у Берліні - за програмою «Громадська школа дієвих практик ЄС» ( #CISEP).
Нам показував лабораторію доктор Андрій Кукля, працівник департаменту хімічної безпеки та безпеки продуктів, співробітник відділу безпеки матеріалів, що контактують із харчовими продуктами. Деякі установки тут коштують 500 тисяч євро і більше...
Більш про зміст роботи Німецького федерального інституту оцінки ризиків читайте у статті "Визначте ризики - захистіть здоров’я!" До речі, люблю, коли державні інституції дбають про комунікації та маркетинг. Як от у нас юстиція має класний слоган: «Кохайтеся! Про документи подбає юстиція!». Ще один цікавий приклад побачила у Берліні - ось такий постер публікує Німецький федеральний інститут оцінки ризиків: «Ризик нудної роботи - 0,0% Ми перевіряли!»
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?