Літня Універсіада України з легкої атлетики

02.06.19, 12:00

ХІV Літня Універсіада України з легкої атлетики пройшла днями у Кропивницькому на стадіоні «Зірка». На змагання з усієї країни з’їхалися найкращі спортсмени і спортсменки легкоатлети. 400 осіб з 22 областей змагалися за призові місця та виборювали путівки на ХХХ Всесвітню літню Універсіаду, яка відбудеться з 4 по 14 липня в італійському Неаполі.

Серед господарів найкращий результат показала студентка ЦНТУ Христина Коваль, яка у спортивній ходьбі на 10000 м вийшла до фіналу, де посіла четверте місце з результатом 59:15 сек. Гідно виступив і студент ЦНТУ Антон Мокряк. У стрибках у висоту він взяв планку 2 метри і в підсумку став шостим.

Високий результат показала студентка ЦДПУ ім. В. Винниченка Дар'я Константінова. У кваліфікації на 100-метрівці вона показала високий результат 12.35 сек., була близькою до виходу у фінал, однак посіла дев’яте місце.
Змагання у Кропивницькому відвідали почесні гості - Роман Греба, заступник міністра освіти і науки України та Вадим Стеценко, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Другого дня універсіади вони нагородили медалями найкращих спортсменів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!