Унікальне для міста обладнання придбають на кошти, виручені від благодійного аукціону

31.07.19, 12:00

Днями Оргкомітет Великоднього Благодійного Аукціону завершив збір коштів, зокрема, відкрив скриньку, в якій було зібрано ще 1 875 грн. 10 коп. і два євро. Тож, наразі маємо 85 425 грн. для купівлі обладнання у міську лікарню швидкої медичної допомоги.

Попередньо планувалося придбати дифібрилятор, але він коштує 120 тис. грн. Тож, порадившись із лікарями, наразі вирішено придбати обладнання, якого ще не має у жодній лікарні нашого міста. Це комплект обладнання та інструментів для урології Уретротом (виробництва R.WOLF (Німеччина). Якщо коротко і доступно, то це той інструмент, який дозволить без оперативного втручання вилучати "камінці" з сечоводу. Також буде придбано ще два хірургічних аспіратори в операційні і дві переносні бактерицидні лампи.

Оргкомітет обговорив із головним лікарем міської лікарні швидкої медичної допомоги Русланом Петровичем Івановим закупівлю вищезазначеного обладнання. Термін доставки Уретротома до 60 днів (як проінформував нас постачальник його виготовляють, збирають і комплектують у Німеччині безпосередньо під замовлення).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!