Першим в Україні наш обласний художній музей разом з Приватбанком запрошують на екскурсію

05.08.19, 12:00

Кіровоградський обласний художній музей став партнером ПриватБанку та першим в Україні державним музеєм, який долучився до загальнонаціональної програми “Турист України”.

Відтепер дізнатися про експозиції, виставки, придбати квитки, замовити екскурсовода тощо можна за пару кліків в першому в Європі національному цифровому сервісі для туристів мобільному додатку “Турист України”, платформою для якого стали передові технології ПриватБанку. Завантажити Додаток “Турист України” можна за посиланням.

“Саме завдяки нашому мобільному додатку кожен турист матиме доступ до повної інформацію про визначні місця, унікальні природні заповідники місця для відпочинку та туризму Кіровоградщини, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тут можна отримати інформацію про готелі, трансфер, ресторани та кафе, де можна отримати всі послуги на найвищому рівні, з можливістю онлайн-замовлення та сплати послуг картками будь-яких українських банків”.

Завдяки новому онлайн-сервісу, впровадження якого не потребує від держави жодної копійки, туристи зможуть у декілька кліків організувати подорож, отримати інформацію про цікаві заходи, маршрути, визначні пам’ятки, придбати тури й екскурсії. Цей мобільний додаток працює з картками будь-яких українських банків і дозволить економити гроші під час вибору та оплати подорожей по країні.

“Розвиток регіонального туризму дасть поштовх для активізації малого бізнесу, - додає Ростислав Масло, - Завдання ж нашої установи, зробити усе можливе та сприяти популяризації зручних та швидких методів оплати туристичних послуг - безготівкових розрахунків, у т.ч. і через QR-код, який, до речі, ще й може стати джерелом отримання інформації про всі туристичні місця Кіровоградщини, яких немало. Ми запрошуємо потенційних партнерів: перевізників, готельні мережі, туроператорів і турагентів, страхові компанії, мережі заправок, ресторанів, клубів, музеїв тощо до співпраці”.

“Турист України” - це спільний проект ПриватБанку, платіжної системи Visa та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, який розроблено з метою сприяння розвитку туризму та туристичного бізнесу в Україні, популяризації туристичних об’єктів та залучення максимальної кількості людей, які здійснюють поїздки по країні з туристичною або діловою метою, шляхом продажу будь-яких туристичних послуг (транспортних, розміщення, харчування, екскурсій, розваг і т.д.) за допомогою мобільного додатку та порталу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!