​ПриватБанк допоможе кропивничанам проголосувати за громадський бюджет

09.09.19, 12:00

Кропивничани мають можливість скористатись сервісом «Громадський бюджет» і вже з 2 вересня цього року голосувати за проекти громадського бюджету за допомогою послуги BankID ПриватБанку.

ПриватБанк долучився до швейцарсько-української програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» EGAP з метою розвитку е-демократії в Україні. Зручний електронний сервіс допоможе кропивничанам впливати на розвиток свого міста - шляхом голосування обрати, на що витратити кошти місцевої казни.

Наразі до сервісу підключено понад 70 міст та об’єднаних територіальних громад із різних куточків України. Їх жителі, авторизувавшись через BankID, можуть подавати свої проекти або голосувати за вже наявні на сайті. Клієнти ПриватБанку, зареєстровані в цих населених пунктах, можуть впливати на розподіл визначеної частки коштів місцевого бюджету шляхом голосування через Приват24.

Нагадаємо, у Кpопивницькому до "Гpомaдського бюджету-2020" нaдійшло 87 пpоектів нa зaгaльну суму 32 мільйони гpивень. Голосувaння розпочалося вже з 2 і триватиме до 15 веpесня. Пpоголосувaти можнa абов пpиміщенні міськpaди, або нa сaйті міськpaди, авторизувавшись за допомогою Приват24. Окрім того, ПриватБанк пропонує кропивничанам скористатися можливістю голосувати за проекти громадського бюджету через термінали самообслуговування ПриватБанку. Щоб віддати свій голос через термінал, потрібно авторизуватися за фінансовим номером телефону або за допомогою банківської картки, у меню «Голосування за проекти міст» обрати потрібний проект та проголосувати. Процес максимально простий – голосування відбувається швидко, у кілька кліків.

Довідково: “Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади” (EGAP) – швейцарсько-українська програма, яка фінансується Швейцарською агенцією розвитку і співробітництва, та виконується Фондом Східна Європа та Innovabridge Foundation. Програма EGAP спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), що допомагатимуть вдосконалити якість врядування, покращать взаємодію влади та громадян та сприятимуть соціальним інноваціям в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!