Незабаром "​Ресторація Кропивницьких": Твоє місце у нашому місті

10.09.19, 11:45

Незабаром Кропивницький відзначатиме 265-ту річницю від дня заснування і кожен, звісно, готується до цього Дня Народження по-своєму. Чи не найприємніші дарунки місту роблять ті, хто влаштовує щось для всіх-всіх городян. Уявіть, наскільки люблять свій рідний край ті, хто відкриває незабаром цілий новий заклад на вулиці Дворцовій? У цій статті розкажемо про «Ресторацію Кропивницьких», де театр, мова та їжа – це не просто слова, а сенс буття!

З ім’ям Марка Кропивницького і у нашому місті, та й в усій Україні пов’язана ціла епоха! Він був актор, драматург, режисер, письменник, композитор, співак, публіцист, громадський діяч, засновник українського театру… Марко Лукич виплекав справжніх зірок світової сцени, а наш місцевий театр зумів стати у ряд кращих національних у Європі та здобув гучну славу.

- У нашому новому ресторані, куштуючи страви української кухні у сучасній, європейській інтерпретації, ви відчуєте рідну культуру не тільки як засіб збереження історичних здобутків, але як засіб формування світовідчуття!, - говорить бренд-шеф ресторану Володимир Овчинніков.

«Ресторація Кропивницьких», яка відкривається наприкінці вересня на вул. Дворцовій, 29 – це театр, в якому немає ролей другого плану. Гості закладу – найбільша цінність, страви та напої – незмінно смачні, а персонал – привітний та готовий допомогти вам якнайліпше провести кілька годин в атмосфері краси, спокою та смаку.

Засновники ресторації ставлять на меті відродження традицій української кухні та планують відтворити класичні рецепти української кухні через призму сучасних технологій.

- Ми прагнемо популяризувати і розвивати українські гастрономічні традиції. За рахунок сучасних технологій, технік та продуктів будемо повертати інтерес гостей до неперевершеної української кухні, - ділиться планами Володимир Овчинніков

«Ресторація Кропивницьких» – це спектакль, де свої ролі грають історія, культура і традиції нашого міста, про які вам розкажуть самі стіни цього закладу, його меню, настрій та атмосфера. На першому поверсі закладу ви знайдете гарні настінні розписи, а бельетаж дозволить себе відчувати усамітнено та натхненно, як у театрі.

- Вже незабаром наша команда відкриє завісу, щоб показати свою невелику, але дуже важливу таємницю! Ми впевнені, що те що знаходиться за кулісами сподобається кожному!, - інтригує бренд-шеф ресторану Володимир Овчинніков.

За його словами, «Ресторація Кропивницьких» - це частина світогляду всієї команди закладу, його засновників і дизайнерів, кухарів та офіціантів. Це втілення історії нашого міста і країни в цілому! Тут кожен, не зважаючи на вік чи стать, зможе отримати позитивні емоції і відкрити щось нове, або ж давно забуте. Спробуйте і ви!

Слідкуйте за оголошеннями про відкриття ресторації у соціальних мережах: Фейсбук-сторінка та Інстаграм-профіль



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!