Клуб рестораторів долучився до благодійної акції

05.12.19, 16:00

Відразу десять різних кафе, пабів і піцерій міста, що входять до громадського об‘єднання Клуб рестораторів Кропивницького, підтримали цього тижня благодійну ініціативу "Щедрий Вівторок" Деякі - тільки протягом третього грудня, а деякі - і цілий місяць до Нового року у різні способи збиратимуть благодійні пожертви на користь маленьких онкохворих пацієнтів, якими опікується Міжнародний благодійний фонд "Янгол Життя" та інші фонди.

Почалося все з того, що минулого понеділка керівниця фонду Ольга Присяжнюк завітала на засідання Клубу рестораторів і розповіла про ініціативу «Щедрий вівторок», в рамках якої по всьому світу бізнеси, організації та установи долучаються до добрих справ. У відповідь власники закладів громадського харчування започаткували кілька різних ініціатив. Про це в ефірі програми «Ранкова кава» розповіла Президентка Клубу рестораторів Алеся Вольштейн

Так у кафе «Ваніль» (вул. Пацаєва, 11-б) відвідувачі могли придбати браслет за 25 грн., а також всі «чайові» у вівторок третього грудня були передані у фонд «Янгол життя». У кафе «Мерсі» (вул. Вокзальна, 74) гості могли купити імбирні пряники за ціною від 5 до 15 грн., і всі зібрані кошти будуть передані на благодійність.

Паб «Гарячі перці» (вул. Полтавська - біля маркету VARTO) традиційно щовівторка презентує нову страву і третього грудня всі кошти, виручені за нову страву, пішли на благодійність. Всі три кафе мережі «Крила» (на Ковалівці, біля «Порталу» та у центрі, навпроти «Зоряного») третього числа продавали чай і всі кошти, виручені за нього, передають у фонд. А ще тут протягом місяця можна купити еко-сумки та магніти - на користь маленьких онкохворих пацієнтів, якими опікується Фонд «Янгол життя».

У піцерії «Старе Місто» (вул. Жадова, 23, корпус 1) можна було купити браслети, еко-сумки і значки. Також тут встановили бокс для збору коштів на лікування дитини. Піццерія «Scorini» (вул. Дворцова, пішохідна зона) започаткувала акцію «Творимо добро зі Scorini»! Починаючи з першого грудня і до кінця місяця люди можуть купити сувенір за 10 грн. і отримати «яблучко добра», яке ви можна повісити на сімейному дереві Scorini. Усі зібрані кошти будуть передані у фонд «Янголи Життя» на допомогу онкохворим діткам.

Пекарня-кав‘ярня «Baton House» (вул. Академіка Тамма, 4) продавала печиво по 23 грн., і три гривні з кожного стаканчика печива передає благодійному фонду «Янгол життя». Лозунг благодійної акції у «Ресторації Кропивницьких» (вул. Дворцова, пішохідна зона) наступний: «Робіть добро і воно обов‘язково повернеться». З першого грудня, купуючи у ресторацї благодійний набір для приготування глінтвейну, сума з продажу відправляється в благодійний фонд «Таблеточки» на допомогу онкохворим діткам.

Компанія «Авокадо-кейтеринг» приєдналася до благодійної акції і того дня продавала смачні десерти та 20% від них передасть в фонд «Янгол життя».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!